LA FUNDACIÓ RESOL LA CONVOCATÒRIA DE BEQUES DE LA MODALITAT “A”

Es concedeixen inicialment 55 beques per a estades d’aprenentatge destiu al Regne Unit, Irlanda, els Estats Units i Catalunya.

La Comissió de Selecció de la Fundació ha resolt la convocatòria de beques de les modalitats “A” (estades d’aprenentatge d’estiu al Regne Unit, Irlanda i els Estats Units).

S’han  concedit inicialment  55 beques a alumnes d’ESO, batxillerat i cicles formatius de Santa Coloma de Farners i de la comarca de la Selva. Es distribueixen en 36 beques d’estades de quinze dies al Regne Unit i Irlanda i 19 per a estades de quatre setmanes , entre les quals setze als Estats Units.

Enguany s’han presentat un total de 254 peticions de beca en la modalitat “A” i cal destacar, respecte altres convocatòries, les altes qualificacions acadèmiques dels sol·licitants.

Totes les beques s’han concedit per estricte ordre de mèrits acadèmics dels sol·licitants i ara s’obre el període presentació de comprovants i acceptació de les beques.  També , com es fa cada any, es concediran algunes noves beques fins arribar a dedicar-hi el total de 150.000 euros pressupostats.

En el document adjunt hi podeu consultar la relació de beneficiaris.

Resolució beques 'A'

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *